ATLAS, BOBCAT, BOMAG, CASE, CASE-POCLAIN,  CATERPILLAR, DAEWOO, DEMAG, FAI, FAU-FRISCH, FERMEC, FIAT-HITACHI, HANOMAG, HITACHI, HYUNDAI, JCB, KOMATSU, KRAMER, LIEBHERR, LINDE, MASSEY FERGUSON, NEW HOLLAND, O&K, SAMSUNG, TEREX, VOLVO

   Avand expertiza necesara furnizam in timp scurt piese de schimb si componente de calitate pentru utilaje de constructii: excavator, incarcator, buldozer, autogreder, compactor, motostivuitor s.a.

   Cu o experienta de peste 30 de ani, firma noastra raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor in orice punct din tara. La sediul firmei se afla magazia de piese schimb si consumabile: pentru cale de rulare, role de intindere senila, roti motrice, role superioare si inferioare, dinti, coltari, lame autogreder sau lame buldozer, cutite pentru cupa, dinti central si laterali, scarificatori, componente electrice: alternatoare, electromotoare, bobine electrice si electrovalve, piese motoare diesel, piese pompe hidraulice, cuplaje elastice si metalice, si multe altele insumand peste 3000 de repere pe stoc

   si atelierul pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice.    

   Firma TEGERO SRL a fost infiintata In anul 1991 ca societate mixta germano-romana. In anul 1992 Tegero a devenit reprezentanta marcii O&K pentru Romania. In anul 1996 au fost livrate primele utilaje noi in tara. Datorita calitatii si fiabilitatii apreciate de beneficiarii utilajelor O&K pana in prezent sunt exploatate In Romania peste 300 utilaje O&K si Terex atat la firme mari cat si la firme de talie mica.

   In anul 1999 denumirea firmei s-a schimbat In "Tegero & Co." profilul de activitate largindu-se in domeniul hidraulicii. Inca din anul 2000  reparam motoare Deutz si Perkins, iar pana astazi specialistii nostri au urmat cursuri de perfectionare si au acumulat experienta.

   Din 2004 ne-am extins domeniul pe comercializarea si service-ul utilajelor de constructii diverse marci, livrarea subansamblelor, a pieselor de schimb si a consumabilelor pentru utilaje de constructii de provenienta straina.

   In permanenta urmarim sa ne imbunatatim serviciile catre clienti, sa devenim tot mai buni!